Catering Turku

Catering-palvelut täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöitynä

Konserttitalo Catering valmistaa joko herkullisen pitopöydän tai lautastarjoilun, joka takaa taivaallisen elämyksen. Toteutamme maukkaat catering-palvelut modernista ruoanlaitosta suomalaiseen perinneruokaan. Kauttamme saat pitopalvelut alkuruoista lähtien, aina herkullisiin kakkuihin ja jälkiruokiin saakka. Suosimme tuoreita, laadukkaita ja lähiruokaan pohjautuvia raaka-aineita. Pyydä tarjous jo nyt!

Asiakaslähtöistä juhlapalvelua

Meiltä saat myös tarvittaessa henkilökunnan auttamaan paikan päälle. Joustava ja ystävällinen palvelumme auttaa järjestämään toiveiden ja tarpeiden mukaisen kokonaisuuden. Olemme toteuttaneet onnistuneesti lukuisia tilaisuuksia, niin pieniä kuin suuria. Haluamme auttaa sinua järjestämään viimeistellyt, viimeistä piirtoa myöten suunnitellut juhlat. Kattava ja ammattitaitoinen juhlapalvelumme takaa onnistuneet kokoukset, seminaarit tai perhejuhlat. Meidän kauttamme voit varata tarvittaessa myös upea juhlatilat - kysy lisää! 

Toimialueenamme on Turku ja koko Varsinais-Suomi. 

Catering-palvelumme sisältää sopimuksen mukaan

  • Menukokonaisuuksien suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  • Henkilökunta (tarjoilijat, kokit yms.)
  • Astiastot
  • Ruokatoimitukset juhlatilaan tai edustustilaan
Catering - Konserttitalo Catering, Aninkaistenkatu

Yritysjuhlat ja kokoukset:

Meiltä saat yksilöllisen menun ja edustavan catering-palvelun yrityksesi kokoukseen tai seminaariin. 

Loistavat tilat isommallekin porukalla kokouksiin ja tykypäiviin

Viherlahdesta, Naantalin Merimaskusta. Yöpymään mahtuu 50 henkeä!

https://www.viherlahti.net

Muita tilojamme ovat Enkelin kisälli, sekä Åbo svenska teaterin

kahvila Tiljan https://www.kahvilaturku.fi

Perhejuhlat:

Toteutamme elämäsi tärkeimmät juhlatilaisuudet taaten taivaallisen makunautinnon. Anna meidän huolehtia ruoka- ja tarjoilupuolesta. Meiltä saat kaiken kattavan juhlapalvelun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Kun tilaat palvelun meiltä, myös sinä voit itse keskittyä nauttimaan juhlistasi!

Upeat vanhan ajan juhlatilat esimerkiksi häihin tai muihin perhejuhliin EnkelinKisällissä https://www.enkelinkisalli.fi/juhlat

Pyydä tarjous